Öppnat min SSO blogg igen

Hejsan, ville bara berätta för er som följt mig sedan SSO att jag öppnat den bloggen igen, så kommer nu jobba med två bloggar samtidigt. www.Baraamandas.se <-  in och kika.

Och till er som följer mig här, denna bloggen kommer stanna, men som jag sagt förut ska jag försöka uppdatera minst en gång i veckan men detta är mer en hobby blogg och den precis som min sso blogg uppdateras när jag har något att skriva :')

PUSSS, ni är för fina. ♥Smygtitt!

Just nu är det ända jag håller på med angående sims, POSER. Det är så himla fruktansvärt roligt. Förbereder mig för fullt inför bebisens ankomst och Linnea räknar dagarna som aldrig förr.

SKa kolla igenom eran namnförslag här också och se om jag gillar något av namnen, behöver ju klura på ett kill och ett tjejnamn :')

Ni får en sneak peak på en urgullig pose, älskar den. Dock så är mina poser inte världens bästa än, men de kommer. :D
En ridtur i frihet

Trots att jag bestämt mig för att ta det lugnt under graviditeten och lägga ridningen under vila så kunde jag inte motstå idag. Jag valde ju att lägga det åt sidan för att jag inte vill riskera något med bebisen, även om jag hört att det är ofarligt. Istället motionerar jag och pysslar och allt möjligt vilket känns skönare.

Men idag så satte jag mig upp på hästryggen, det var 20 veckor sedan sist. Jag har gått in i vecka 27 och jag hade gått ungefär 7 veckor när vi märkte att jag var gravid. otroligt :')
Jag fick rida Soraya och Daren red Winning Lane, vi red ut med endast grimma. Och det kändes så otroligt skönt för både oss och hästarna. Det var bara en mysig ridtur och inte något där hästarna ska behöva dras i munnen och arbeta, jag ville se dem njuta också. 

Den magkänslan när jag satt där på Sorayas rygg efter 20 veckor, det var helt otroligt. Den går verkligen inte att beskriva men det var så himla härligt. Det var nog tur att daren tränade dem på morgonen och tömde dem på energin, för vem vet vad som hade kunnat hända annars, dem hade inte varit så lugna som dem var iallafall.


Vem är de bakom skärmen?

Hejhej, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda som lever i södra sverige. Jag är en riktig datornörd och spelar lite olika spel och håller på mycket med bloggar. Jag är en tjej som har väldigt dålig koll på inre klockan (Inte hinner med så mycket) men tar livet som det kommer. Jag har spelat sims sedan Sims 1 men dock i perioder, alltså kan det dröjt år mellan mitt spelande.

På denna bloggen kommer ni att få läsa om lite olika nedladdningstips, ni kommer få följa mina familjer och olika tips. DOCK så kommer jag inte kunna svara på 95% av era frågor kring vart jag fått mina saker då jag använder google och har guldfisk minne.♥