The sims 4 - Tips

Saknat mig? självklart. Som ni vet bedriver jag även en SSO blogg som är lite mer aktiv och jag har även min klubb i SSO att ta hand om som gör att denna bloggen hamnar lite i utanför, men det gör ingenting hopps jag.

Tänkte tipsa om 2 saker med sims 4, ett fusk i spelet och en nedladdning.

Det första jag tänkte tipsa om är fusket Testingcheats on/off, haha ja det har ju alla hört talas om. Men med det fusket kan man inte riktigt ändra allt som man vill i Skapa en sim, MEN till det fusket finns det ett till fusk. Detta hittade jag genom google och jag vet inte om det är många som vet om det. När ni skrivit in Testingcheats on, öppna rutan igen och skriv in cas.fulleditmode och VIPS kan du ändra allting på din sim. Bra ifall du som jag verkligen hatar profilen på dina simmars barn ;)

Det andra är sidan MODTHESIMS.info som får in jätte mycket snygga nedladdningar till alla sims, dock det som jag speciellt vill tipsa om på denna sidan är DESSA ögonen som är mer verklighetstrogna ögon av dem som redan finns i spelet. Sedan några dagar tillbaka använder jag nu dessa och tycker dem passar bra in i spelets grafik och dem har väldigt snygga färger. Ni hittar dem HÄÄÄÄR

Här ser ni ögonen på maximilian


Vem är de bakom skärmen?

Hejhej, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda som lever i södra sverige. Jag är en riktig datornörd och spelar lite olika spel och håller på mycket med bloggar. Jag är en tjej som har väldigt dålig koll på inre klockan (Inte hinner med så mycket) men tar livet som det kommer. Jag har spelat sims sedan Sims 1 men dock i perioder, alltså kan det dröjt år mellan mitt spelande.

På denna bloggen kommer ni att få läsa om lite olika nedladdningstips, ni kommer få följa mina familjer och olika tips. DOCK så kommer jag inte kunna svara på 95% av era frågor kring vart jag fått mina saker då jag använder google och har guldfisk minne.♥