Öppnat min SSO blogg igen

Hejsan, ville bara berätta för er som följt mig sedan SSO att jag öppnat den bloggen igen, så kommer nu jobba med två bloggar samtidigt. www.Baraamandas.se <-  in och kika.

Och till er som följer mig här, denna bloggen kommer stanna, men som jag sagt förut ska jag försöka uppdatera minst en gång i veckan men detta är mer en hobby blogg och den precis som min sso blogg uppdateras när jag har något att skriva :')

PUSSS, ni är för fina. ♥Postat av: Anonym

gud vad glar jag blir,känn ingen press :)

2014-09-01 @ 16:59:30
Postat av: Hillevi

Var mer aktiv här :(

2014-09-02 @ 19:43:36
Din bloggadress: http://sims3hastliv.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vem är de bakom skärmen?

Hejhej, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda som lever i södra sverige. Jag är en riktig datornörd och spelar lite olika spel och håller på mycket med bloggar. Jag är en tjej som har väldigt dålig koll på inre klockan (Inte hinner med så mycket) men tar livet som det kommer. Jag har spelat sims sedan Sims 1 men dock i perioder, alltså kan det dröjt år mellan mitt spelande.

På denna bloggen kommer ni att få läsa om lite olika nedladdningstips, ni kommer få följa mina familjer och olika tips. DOCK så kommer jag inte kunna svara på 95% av era frågor kring vart jag fått mina saker då jag använder google och har guldfisk minne.♥