En tvättbjörn på parkeringen

Dagarna bara flyger förbi och magen den växer, jag försöker hålla mig i trim via motion och att arbeta i trädgården. Hästarna får bra träning varje dag och jag och daren bara längtar efter våran lilla skatt. Imorgon ska vi åka och ta reda på könet, vet dock inte om jag kommer avslöja för er.

Jag skulle vilja ha en pojke som första bebis, som sedan kan ta hand om jag får en flicka. Men samtidigt skulle jag vilja ha en flicka. Åh imorgon får vi veta :')

Idag fann jag en tvättbjörn som sov på parkeringen, trodde först att den var död men det var den inte. Men väldigt utmattad var den så vi gav den lite vatten. Solen har stekt riktigt hårt och det är jobbigt för oss alla just nu. Postat av: Bellis

Var hittade du tvättbjörnen? Finns den i spelet eller har du laddat ner?

Svar: dem finns i spelet :)
asimsparadise.blogg.se

2014-09-04 @ 18:33:44
Postat av: Lorris

Älskar att hitta de små rackarna

2014-09-05 @ 07:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vem är de bakom skärmen?

Hejhej, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda som lever i södra sverige. Jag är en riktig datornörd och spelar lite olika spel och håller på mycket med bloggar. Jag är en tjej som har väldigt dålig koll på inre klockan (Inte hinner med så mycket) men tar livet som det kommer. Jag har spelat sims sedan Sims 1 men dock i perioder, alltså kan det dröjt år mellan mitt spelande.

På denna bloggen kommer ni att få läsa om lite olika nedladdningstips, ni kommer få följa mina familjer och olika tips. DOCK så kommer jag inte kunna svara på 95% av era frågor kring vart jag fått mina saker då jag använder google och har guldfisk minne.♥