Familjefoto!

Efter långa dagar inne på BB så kom äntligen Dagen med stort D. Hemkomsten. Jag och Daren var väldigt exhalterade och glada vilket syntes i ögonen på oss båda. Vanessa var en väldigt glad bebis som sällan grät och sov för det mesta, när hon vaknade var det för maten och sedan somnade hon om i min famn. 

Daren har engagerat sig mer än jag trodde med Vanessa, han har avlastat mig väldigt mycket såfort han inte var i stallet och om inte det var matdags. Så jag har glatt kunnat ägna mig åt att göra lite själv också. Nu när Vanessa är såhär liten så kommer hon att vara mest med mig, och jag kommer få ha med mig henne överallt, pågrund av amningen. Vi ska kolla upp detta med att pumpa ut mjölk så sedan daren kan mata henne genom flaska och också få den närheten med vår lilla flicka. Dock just nu är inte flaska så bra att ge henne då det är en annan sugteknik på flaska än på tutten så det kan förstöra för amningen. 


Våran första familjebild, ja.. man ser hur spända och nyfikna vi är på föräldrarlivet :)Postat av: Josefine

fin bild ;3

2014-09-11 @ 16:09:37
Postat av: Hillevi

Var har du hittat Linneas hår? Är så in love ♥♥

Svar: Kommer inte ihåg men det kan vara från http://beaverhausenx.tumblr.com/tagged/custom-content annars så finns där iallafall sjukt snygga hår :)
asimsparadise.blogg.se

2014-09-11 @ 19:49:28
Din bloggadress: http://sims3hastliv.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vem är de bakom skärmen?

Hejhej, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda som lever i södra sverige. Jag är en riktig datornörd och spelar lite olika spel och håller på mycket med bloggar. Jag är en tjej som har väldigt dålig koll på inre klockan (Inte hinner med så mycket) men tar livet som det kommer. Jag har spelat sims sedan Sims 1 men dock i perioder, alltså kan det dröjt år mellan mitt spelande.

På denna bloggen kommer ni att få läsa om lite olika nedladdningstips, ni kommer få följa mina familjer och olika tips. DOCK så kommer jag inte kunna svara på 95% av era frågor kring vart jag fått mina saker då jag använder google och har guldfisk minne.♥